12.04.2011 :: RS Reverb...


Orange_ST4__Custom_2011
Orange ST4 Custom 2011

Orange_Custom_Pink
Orange Custom Pink

Elka_Alpine
Elka Alpine

Show_Room_
Show Room

RS_Reverb
RS Reverb

...koska välimeren pojaat antaa sopivasti odottaa mekaanisia Blacx tolppia, niin tarjoamme tähän hätään Rock Shox Reverb tolpat samaan hintaan! Koot 30.9mm ja 31.6mm. setti sisältää myös ilmaussarjan ja tarvittaessa saat meiltä systeemin käyttämää 2.5W öljyä myös.

Jaa niin mikäs se Blacxän hinta muuten olikaan, no muistappa pyytä Fillari tarjoukset, niin selviää sekin samalla ;) On se vaan niin halpa, ettei kehtaa julkistaa ;)

Muista, että meiltä saat myös neuvoja ja vinkkejä, sekä edulliset hinnat custom pyöriin. Mitä vielä voi toivoa? Vaikka runko onkin esimerkiksi Orangen tärkein ja paras asia, niin tehtaan custom valikoimasta tai kauttamme saa siis lisäksi monenlaista custom palikkaa ja vieläpä monin verroin edullisemmin kuin erikseen hankittuna. Tee pyörästäsi itsesi näköinen, valitse haluamasi custom väri, Rokkarin Reverb tolppa tai vaikkapa Elkan Stage 5 iskari juuri sinulle tuunattuna. Kaikesta huolimatta hinta pysyy vielä hyvinkin edullisena verrattuna vaikkapa massa merkkeihin.

Muista mm Five ja Alpine koeajot sopimuksen mukaan. Muutakin kuin vain parkkipaikka pyörittelyä :)

Pyydä euroopan edullisimmat 2011 tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Uuteen Show roomiin Tampereen Messukylässä voi käydä tutustumassa Ma-To iltapäivisin sopimuksen mukaan. Soita tai mailaa!!

Linkit


Orange hauskaa
Reverb testissä
Kuulumisia, kuvia...


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi